Salată de spaghete cu pansament Italian

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți salată de spaghete cu pansament Italian acasă. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 2 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de măsline, cățel de usturoi, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Salată Cremoasă De Paste Spaghete Italiene, Salată Cremoasă De Paste Spaghete Italiene, și Sos De Salată Italiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și clătiți în apă rece.
Așezați pastele într-un castron; adăugați roșii, ciuperci, măsline, ceapă și usturoi.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ciclurile Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromatele sar cu adevărat din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe înaintepalat. Arome coapte, rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine cu fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.