Salata de somon, quinoa roșie și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 410 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, suc de lămâie, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Această rețetă este plăcută de 214 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Somon de tigaie cu Quinoa, Fetan și Rucola, Salată De Rucola Quinoan Roșie, și Salată De Rucola Quinoa Tabbouleh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, fierbeți vinul și 4 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați somon, ceapă și cimbru. Reduceți căldura la foc mic; braconați somonul până la fiert, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Ceapă
Cimbru
3
Scoateți somonul; rece. Într-o altă oală mare, fierbeți4 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați quinoa și gătiți până se înmoaie,aproximativ 11 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
5
Într-un castron, amestecați quinoa, nautul, stafidele și condimentele; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Stafide
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Aruncați amestecul de quinoa-năut cu rucola. Dresssalad cu suc de lămâie și ulei. Se condimentează cu sare șipiper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Suc De Lămâie
Năut
Rucola
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sare
Ulei De Gătit
7
Împărțiți salata și somonul poșat între 4 farfurii.Completați fiecare file de somon cu 1 lingură harissa.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.