Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon la grătar cu vinaigretă de zmeură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 487 calorii. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, jumătăți de nucă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de somon și afine cu vinetă de zmeură, Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură, și Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaceți nucile într-o plăcintă de 9 inci sau o tigaie de tort într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până devine auriu sub piei, scuturând tigaia o dată, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Formă De Tort
2
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, aduceți aproximativ 1 inch apă la fierbere. Clătiți sparanghelul și rupeți capetele dure ale tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați sparanghel sau broccoli în tigaie și fierbeți, neacoperit, până când este verde strălucitor și abia fraged când este străpuns, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scurgeți; clătiți cu apă rece până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Clătiți somonul și uscați-l. Înveliți părțile cărnii în mod egal cu toată frecarea condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Somon
6
Așezați peștele, acoperit cu partea în jos, pe un grătar peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti pestele, rotind o data, pana cand este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 7 pana la 9 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Transferați pe o farfurie.
8
Clătiți Andiva belgiană; tăiați și aruncați capetele decolorate. Puneți deoparte 12 frunze; tăiați frunzele rămase transversal în felii de 1/4 inch lățime și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive Belgiene
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați salată verde, roșii, ceapă și 1/4 cană vinegretă de zmeură; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă De Zmeură
Verzii
Tomate
Ceapă
10
Aranjați sparanghelul și frunzele întregi de andive în mod egal în jurul marginilor plăcilor. Amestec de salată de movilă în mod egal în centrul plăcilor; se acoperă cu somon cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Andive
Somon
11
Presărați porții în mod egal cu nuci, zmeură și soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Soia
Nuci
12
Stropiți vinaigreta rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
13
Se servește cu rulouri de pumpernickel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpernickel
Rola
14
Spice rub: într-un blender, rotiți 1 lingură fiecare semințe de coriandru și semințe de fenicul și 1 1/2 lingurițe fiecare cimbru uscat și boabe de piper negru până la măcinat fin. Face aproximativ 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Fenicul
Cimbru Uscat
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Vinetă de zmeură: într-un castron mic, amestecați împreună 3 linguri de oțet de zmeură, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 1 lingură de ulei de nucă (opțional) și 1 1/2 lingurițe de muștar dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Vinetă De Zmeură
Oțet De Zmeură
Muștar Dijon
Ulei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Se adaugă sare și piper după gust. Face aproximativ 1/2 cană.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.