Salată De Somon La Grătar Caesar

Salata Caesar somon la gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, parmezan, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Somon La Grătar Caesar, Salată De Somon La Grătar Caesar, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un robot de bucătărie sau blender folosind o spatulă de cauciuc.
Adăugați brânză și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); procesați până se omogenizează.
Transferați amestecul de iaurt într-un castron; acoperiți și răciți 30 de minute.
Presărați partea jupuită de somon cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Îndepărtați și aruncați pielea. Rupeți peștele în fulgi mari cu o furculiță.
Așezați salata într-un castron mare.
Stropiți cu amestec de iaurt, aruncând pentru a acoperi.
Așezați 2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari; acoperiți fiecare porție cu 3 uncii de somon.
Notă de vin: tangul iaurtului, "mușcătura" usturoiului, muștarului și Worcestershire-ului, prospețimea verdețurilor și suculența somonului înseamnă că vinul perfect pentru acest fel de mâncare trebuie să fie curat, crocant și cu suficient corp pentru a echilibra un pește "cărnos" precum somonul. Unul pentru a încerca: un California pinot gris ca J Pinot Gris din valea râului rus, despre $ - Karen MacNeil
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.