Salată De Somon La Grătar Caesar

Salată De Somon La Grătar Caesar
Salata Caesar somon la gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, parmezan, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Somon La Grătar Caesar, Salată De Somon La Grătar Caesar, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Răzuiți într-un robot de bucătărie sau blender folosind o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Adăugați brânză și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
4
Transferați amestecul de iaurt într-un castron; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Presărați partea jupuită de somon cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
SareSare
7
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Îndepărtați și aruncați pielea. Rupeți peștele în fulgi mari cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Așezați salata într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți cu amestec de iaurt, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
11
Așezați 2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari; acoperiți fiecare porție cu 3 uncii de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
SomonSomon
12
Notă de vin: tangul iaurtului, "mușcătura" usturoiului, muștarului și Worcestershire-ului, prospețimea verdețurilor și suculența somonului înseamnă că vinul perfect pentru acest fel de mâncare trebuie să fie curat, crocant și cu suficient corp pentru a echilibra un pește "cărnos" precum somonul. Unul pentru a încerca: un California pinot gris ca J Pinot Gris din valea râului rus, despre $ - Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pinot GrisPinot Gris
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
SomonSomon
IaurtIaurt
PeștePește
VinVin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista