Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon Feta. Această rețetă servește 4 și costă 5,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 325 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de castraveți, pudră de usturoi, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, Salată de somon Cobb cu spanac și Feta, și Salată Nicoise De Somon Afumat Din Alaska Cu Alouette Feta Mărunțită.
Instrucțiuni
1
Combinați condimentele; presărați peste somon. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Condimente
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Clește
2
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la foc timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-un castron mare, combinați salata verde, castravetele, roșiile și brânza feta; împărțiți între patru farfurii. Se acoperă cu somon; stropiți cu vinetă.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.