Salată De Somon Dilled

Salată De Somon Dilled
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 32 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de piper, capere, țelină cu zaruri mici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Somon Dilled, Salată De Paste Cu Somon Dilled, și Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați somonul cu pielea în jos pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți uleiul peste somon, frecați-l într-un strat uniform cu degetele și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Coaceți somonul până când este doar opac până la capăt sau centrul celei mai groase părți a fileului înregistrează 135 de la 140 de la 140 de la un termometru cu citire instantanee, aproximativ 10 până la 17 minute.Folosind o spatulă plată pentru a ajunge între piele și carne, ridicați somonul și transferați-l pe o farfurie, lăsând pielea în urmă. (Este în regulă dacă somonul se destramă puțin.) Aruncați folia și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Lăsați somonul să se răcească ușor la temperatura camerei, aproximativ 5 minute. Se dă la frigider neacoperit până se răcește complet, cel puțin 2 ore. (Dacă nu îl utilizați imediat, acoperiți somonul răcit și refrigerați-l până la 24 de ore.) Amestecați ceapa și oțetul într-un castron mare, nereactiv și lăsați-l să stea 15 minute.Folosind mâinile, fulgi somonul răcit în bucăți de mușcătură și așezați-le în castron cu amestecul de ceapă-oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu rupeți prea mult somonul. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se servește imediat sau se răcește până la 4 ore.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista