Salată De Somon Dilled
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 32 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de piper, capere, țelină cu zaruri mici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Somon Dilled, Salată De Paste Cu Somon Dilled, și Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați somonul cu pielea în jos pe folie.
Stropiți uleiul peste somon, frecați-l într-un strat uniform cu degetele și condimentați generos cu sare și piper.
Coaceți somonul până când este doar opac până la capăt sau centrul celei mai groase părți a fileului înregistrează 135 de la 140 de la 140 de la un termometru cu citire instantanee, aproximativ 10 până la 17 minute.Folosind o spatulă plată pentru a ajunge între piele și carne, ridicați somonul și transferați-l pe o farfurie, lăsând pielea în urmă. (Este în regulă dacă somonul se destramă puțin.) Aruncați folia și pielea.
Lăsați somonul să se răcească ușor la temperatura camerei, aproximativ 5 minute. Se dă la frigider neacoperit până se răcește complet, cel puțin 2 ore. (Dacă nu îl utilizați imediat, acoperiți somonul răcit și refrigerați-l până la 24 de ore.) Amestecați ceapa și oțetul într-un castron mare, nereactiv și lăsați-l să stea 15 minute.Folosind mâinile, fulgi somonul răcit în bucăți de mușcătură și așezați-le în castron cu amestecul de ceapă-oțet.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu rupeți prea mult somonul. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Se servește imediat sau se răcește până la 4 ore.