Salată de somon afumat și brânză de capră

Salată de somon afumat și brânză de capră
Salata de somon afumat și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână mărar, salată verde gourmet, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Pâine prăjită cu somon afumat și brânză de capră, QUESADILLAS de somon afumat cu brânză de capră, și Bruschetta de somon afumat și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un blender; procesați 30 de secunde sau până când părțile netede, răzuitoare. Cu blenderul pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați salata verde pe farfurii individuale; acoperiți fiecare uniform cu somon, brânză și ceapă; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista