Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de somon afumat-Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 141 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de rucola, zahăr, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado, Salată De Crouton Cu Unt Cu Avocado Și Somon Afumat, și Latkes de cartofi cu Nasturel, somon afumat și salată de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente. Aruncați ușor împreună rucola, ridichile și jumătate din amestecul de ulei de măsline într-un castron mare. Aranjați pe un platou de servire cu somon și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.