Salată De Somon

Salată De Somon
Salata de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 46G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, oțet de zmeură, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Rețete similare includ Salată Thailandeză De Somon Pe Bază De Plante (Somon Phla Pla), Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.

Instrucțiuni

1
Rupeți somonul în fulgi foarte mari, îndepărtând orice piele și oase și așezați somonul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați țelina, ceapa roșie, mărarul, caperele, oțetul de zmeură, uleiul de măsline, sarea și piperul. Condimentează, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CapereCapere
țelinățelină
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
3
Se amestecă bine și se servește rece sau la temperatura camerei.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista