Salată de smochine și Rucola la grătar cu pâine prăjită Gorgonzola

Salata de smochine și Rucola la grătar cu toasturi Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână rucola, smochine, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza La Grătar Cu Smochine, Prosciutto, Gorgonzolan Și Pesto De Rucola, Salată de rucola cu pere și Gorgonzola, și File de Snapper roșu pe pâine prăjită de usturoi cu salată de fasole albă de rucola.
Instrucțiuni
Combinați brânza și untul într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează bine.
Grill pâine 5 minute pe fiecare parte sau până la aur; rece.
Întindeți 1 linguriță de amestec de brânză pe fiecare felie; pus deoparte.
Filetați 4 jumătăți de smochine pe lungime pe fiecare dintre frigarui de 6 (8 inci); acoperiți smochinele cu spray de gătit.
Așezați kebab-urile de smochine pe grătar și grătiți 4 minute pe fiecare parte. Se răcește ușor; scoateți smochinele din frigarui.
Combinați oțetul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic.
Așezați spanacul și rucola într-un castron mare; adăugați pansament, aruncând ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul uniform între 8 farfurii de servire. Se acoperă cu smochine și frunze de salată; se presară cu ceapă.
Se servește cu pâine prăjită.