Salată de smochine la grătar glazurată cu miere cu Feta, fistic și Mizuna

Miere glazurate salata de smochine la gratar cu Feta, fistic și Mizuna ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți sare și piper, r miere, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Salată de creveți la grătar și verdeață de muștar Mizuna ofilită, Morcovi Glazurați Cu Fistic,Lămâie Și Miere, și Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună oțetul, mierea, sucul de portocale și puțină sare și piper pentru a combina. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează. Pune deoparte.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Ungeți smochinele cu puțin ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați cu fața în jos, doar până când sunt ușor carbonizate.
Aruncați mizuna cu o parte din vinaigrette.
Transferați mizuna pe un platou și aranjați smochinele deasupra.
Presărați feta și fisticul și stropiți o parte din pansamentul rămas deasupra.
Serviți la temperatura camerei.