Salată de slănină și ouă

Rețeta Salată de Bacon și Ouă se poate face în aproximativ 25 de minute. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 269 de calorii, 13 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare kosher și piper proaspăt spart, oțet de șampanie, ouă de fermă și eșalotă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum slănină, ouă și brânză, salată de ouă, salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de slănină, sos cu ou fiert tare și salată de spanac cu Slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos cu sos de bacon, acoperit cu un ou fiert tare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Gătiți bucățile de slănină într-o tigaie mare la foc mediu-înalt până devin crocante; transferați pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați șalota în tigaie și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Se toarnă 2 linguri de oțet, se reduce focul și se fierbe ușor timp de 1 minut.
Într-o tigaie mare, aduceți aproximativ 6 căni de apă și 1 lingură de oțet la fiert ușor. Spargeți ouăle, câte unul și trageți-le ușor în apă. Gătiți până când albul se întărește, dar gălbenușul este încă curgător, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Adăugați frisee și bucățile de slănină crocantă la sosul cald pentru tigaie, asezonați cu sare și piper, după gust și amestecați pentru a se acoperi. Împărțiți frisee și baconul îmbrăcat în 4 farfurii; deasupra se pune un ou poșat și se condimentează cu sare și piper, după gust.