Salată de slănină de spanac cu ouă fierte tari

Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de slănină cu spanac cu ouă fierte tari ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă fierte, sare, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu vinaigretă picantă de roșii cu ou fiert tare și slănină Edwards, Salată caldă de spanac cu slănină, ciuperci și ouă fierte, și Salată roșie cu cap de unt și salată de rucola cu mandarine și ouă fierte tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Scoateți slănina cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de slănină, din tigaie (dacă rămân mai puțin de 3 linguri, adăugați suficient ulei vegetal la picături până la 3 linguri).
Adăugați ulei, ceapă, zahăr, sare și piper în picături în tigaie. Gatiti la foc mediu 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie usor. Se amestecă oțetul.
Așezați spanacul într-un castron foarte mare.
Se toarnă pansament cald peste spanac; aruncați pentru a acoperi. Aranjați feliile de ou deasupra. Zdrobiți slănina și presărați deasupra.