Salată de sfeclă și Rucola
Salata de sfeclă și Rucola necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 413 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 3.95 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Arugulan Și Salată De Sfeclă, și Salată de sfeclă și Rucola.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mare și turnați suficientă apă pentru a acoperi sfecla cu 1 inch. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Cojiți sfecla, tăiați-o în felii groase de 1/4 inci și tăiați felii în jumătate.
Zdrobiți usturoiul cu sare într-un bol mic folosind o lingură până când amestecul devine o pastă. Se amestecă sucul de lămâie în pasta de usturoi. Păstrați aproximativ 1 lingură de lămâie într-un castron mic și turnați restul de lămâie peste sfeclă; aruncați pentru a acoperi.
Împărțiți rucola între 4 farfurii; acoperiți fiecare farfurie cu sfeclă, brânză feta și măsline; stropiți salatele cu ulei de măsline și pansament de lămâie reținut.