Salată De Sfeclă Și Nucă Cu Mărar
Salata de sfeclă și nuc cu mărar este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 65 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 10 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, mărar, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de sfeclă și nucă cu mărar, Salată de sfeclă și nucă cu vinetă dulce de mărar Dijon, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 191°.
Îndepărtați verdeața de sfeclă, dacă este atașată, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină atașată la sfeclă; rezervați verdeața pentru o altă utilizare.
Așezați sfecla într-un vas de copt și acoperiți cu apă cu aproximativ 1/4 inch. Acoperiți bine vasul și coaceți până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu un cuțit, aproximativ 45 de minute sau mai mult, în funcție de mărimea sfeclei.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o și tăiați-o în felii subțiri.
Așezați sfecla într-un castron mediu, adăugați 1 1/2 Tbs. oțet și aruncați ușor împreună.
Lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați uleiul de măsline, mărarul, usturoiul și sarea, amestecând ușor, astfel încât feliile să nu se rupă. Gustați și adăugați mai mult oțet, dacă este necesar. Se amestecă nucile și se servește.
Servește 4.Williams-Sonoma.