Salată De Sfeclă Și Nucă Cu Mărar

Salată De Sfeclă Și Nucă Cu Mărar
Salata de sfeclă și nuc cu mărar este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 65 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 10 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, mărar, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de sfeclă și nucă cu mărar, Salată de sfeclă și nucă cu vinetă dulce de mărar Dijon, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați verdeața de sfeclă, dacă este atașată, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină atașată la sfeclă; rezervați verdeața pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla într-un vas de copt și acoperiți cu apă cu aproximativ 1/4 inch. Acoperiți bine vasul și coaceți până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu un cuțit, aproximativ 45 de minute sau mai mult, în funcție de mărimea sfeclei.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o și tăiați-o în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați sfecla într-un castron mediu, adăugați 1 1/2 Tbs. oțet și aruncați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați să stea 30 de minute.
6
Adăugați uleiul de măsline, mărarul, usturoiul și sarea, amestecând ușor, astfel încât feliile să nu se rupă. Gustați și adăugați mai mult oțet, dacă este necesar. Se amestecă nucile și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Servește 4.Williams-Sonoma.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții65
Scor De Sănătate0
Revista