Salată De Sfeclă Și Nucă Cu Mărar

Salată De Sfeclă Și Nucă Cu Mărar
Salata de sfeclă și nuc cu mărar este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 65 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 10 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, mărar, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de sfeclă și nucă cu mărar, Salată de sfeclă și nucă cu vinetă dulce de mărar Dijon, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați verdeața de sfeclă, dacă este atașată, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină atașată la sfeclă; rezervați verdeața pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla într-un vas de copt și acoperiți cu apă cu aproximativ 1/4 inch. Acoperiți bine vasul și coaceți până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu un cuțit, aproximativ 45 de minute sau mai mult, în funcție de mărimea sfeclei.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o și tăiați-o în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați sfecla într-un castron mediu, adăugați 1 1/2 Tbs. oțet și aruncați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea 30 de minute.
6
Adăugați uleiul de măsline, mărarul, usturoiul și sarea, amestecând ușor, astfel încât feliile să nu se rupă. Gustați și adăugați mai mult oțet, dacă este necesar. Se amestecă nucile și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Servește 4.Williams-Sonoma.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții65
Scor De Sănătate0
Revista