Salată De Sfeclă Și Morcov Cu Coriandru Și Sare De Susan
Salata de sfeclă și morcov cu coriandru și sare de susan este un fără gluten și vegan rețetă cu 1 porție. O porție conține 1018 calorii, 11g de proteine, și 83g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare kosher grosieră, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de sfeclă și morcov cu coriandru și sare de susan, Salată de sfeclă aurie rasă, morcov și ridiche cu vinetă de muștar de coriandru, și Salată de morcovi cu iaurt și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți șalota, oțetul, sucul de portocale, miso, ghimbirul și coaja de portocală într-un castron mediu.
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Treceți treptat în ulei. Prăjiți semințele de coriandru în tigaie mică la foc mediu până când începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Mișto.
Transferați la moara de condimente; procesați până la măcinat grosier.
Adăugați semințe de susan în aceeași tigaie. Prăjiți la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați 3/4 linguriță sare grosieră; se amestecă 30 de secunde.
Transferați sarea de susan într-un castron mic și răciți. Faceți înainte pansamentul și condimentele prăjite pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți pansamentul. Păstrați coriandrul prăjit și sarea de susan în recipiente etanșe separate la temperatura camerei.Folosind disc de mărunțire pe procesor sau o răzătoare cutie, sfecla și morcovi grătar grosier.
Transferați legumele într-un castron mare.
Adăugați suficient pansament pentru a acoperi ușor.
Adăugați coriandru și 1 lingură de sare de susan. Aruncă pentru a acoperi.
Se lasa la marinat la temperatura camerei 30 de minute. Condimentează salata după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți. Aruncați salata, adăugând pansament suplimentar, dacă doriți.
Se presară cu sare de susan rămasă și se servește.