Salată De Sfeclă În Stil German

Salată De Sfeclă În Stil German
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de sfeclă în stil German ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 6. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Salată Germană De Sfeclă Murată (Vegană), Salată De Cartofi În Stil German, și Salată De Cartofi În Stil German.

Instrucțiuni

1
Spălați sfecla și tăiați verdele. Aduceți la fiert o oală medie cu apă sărată, adăugați sfeclă și gătiți, acoperite, până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc, se scurge și se curăță și se feliază când se răcește.
3
Într-un castron mare, amestecați împreună apa, oțetul, semințele de caras, zahărul, ceapa, hreanul, cuișoarele, sarea, piperul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați sfecla și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Lăsați să stea câteva ore, amestecând ocazional.
6
Se servește la temperatura camerei sau se răcește, după dorință.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista