Salată De Sfeclă În Stil German
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de sfeclă în stil German ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 6. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Salată Germană De Sfeclă Murată (Vegană), Salată De Cartofi În Stil German, și Salată De Cartofi În Stil German.
Instrucțiuni
Spălați sfecla și tăiați verdele. Aduceți la fiert o oală medie cu apă sărată, adăugați sfeclă și gătiți, acoperite, până când sfecla este fragedă.
Se ia de pe foc, se scurge și se curăță și se feliază când se răcește.
Într-un castron mare, amestecați împreună apa, oțetul, semințele de caras, zahărul, ceapa, hreanul, cuișoarele, sarea, piperul și uleiul.
Adăugați sfecla și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea câteva ore, amestecând ocazional.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește, după dorință.