Salată de sfeclă prăjită cu pere și migdale Marcona

Salata de sfeclă prăjită cu pere și migdale Marconan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de arpagic, pere anjou, rucola pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Cu Migdale Marconan Confiate, Salată de sfeclă cu migdale Marconan confiate, și Salată de legume rădăcinoase prăjite cu migdale Marconan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați sfecla pe o tavă de foi și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ o oră.
Scoateți și lăsați să se răcească.
Folosind un cuțit de curățat, curățați sfecla. Radeți sfecla și perele pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie. Aruncați-le cu balsamicul, uleiul de măsline și sarea.
Împărțiți rucola între 4 farfurii de salată, lingurați o parte din amestecul de sfeclă-pere pe rucola și acoperiți cu migdalele tocate și arpagicul.