Salată De Sfeclă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de sfeclă prăjită. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 121 calorii. Un amestec de suc de lămâie, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Prăjită Și Nucă, Salată acidulată de mere și sfeclă, și Salată de sfeclă și fasole verde cu pansament acidulat Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți sfecla într-o tigaie pentru tort și acoperiți cu folie.
Coaceți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați sfecla să se răcească ușor, apoi curățați-le și tăiați-le în benzi groase de 1/4 inch.
Într-un castron mare, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, boiaua și chimenul.
Adăugați sfecla și aruncați pentru a acoperi. Condimentează salata cu sare și aruncă din nou.
Se servește la temperatura camerei sau ușor răcit.