Salata de sfeclă, portocală, măsline și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 414 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de jumătăți de nucă, măsline kalamatan, păstăi de cardamon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu pansament portocaliu-nuc, Karithopita (tort grecesc cu nuci și ulei de măsline cu sirop de portocale), și Salată De Sfeclă De Nucă.