Salată De Sfeclă Murată

Salată De Sfeclă Murată
Salata de sfeclă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de cardamom, smântână, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Murată, Salată De Sfeclă Murată, și Salată De Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți sfecla, acoperită slab, timp de 25 până la 30 de minute, sau până când este ușor străpunsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți sfecla, rezervând 2 căni de lichid de gătit. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Feliați sfecla în fâșii și puneți-o într-un borcan de 1 litru, împreună cu ceapa și usturoiul. Într-o cratiță, combinați oțetul, zahărul, semințele de cardamom, cuișoarele, sarea și lichidul de gătit rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se încălzește suficient pentru a dizolva zahărul, în timp ce se agită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se toarnă lichid cald de oțet peste sfeclă, ceapă și usturoi în borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte. (Sfecla murată se va păstra timp de 1 săptămână la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
7
Într-un castron mare, combinați sfecla murată, castraveții și mărul. Într-un castron mic, amestecați hreanul, smântâna, sarea și zahărul și adăugați la amestecul de sfeclă murată. Se amestecă ușor, se acoperă și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CornișonCornișon
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Serviți salata răcită.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista