Salată de sfeclă, fenicul și mandarină
Salata de sfeclă, fenicul și mandarină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 210 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sfeclă de aur, amestec de primăvară dole, vinetă de șalot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ salată de sfeclă și mandarină, Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale, și Salată de portocale, sfeclă și fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți sfecla în tigaie medie de prăjire, adăugați apă pentru a acoperi fundul tigaiei; acoperiți cu folie. Prăjiți 40 până la 45 de minute sau până când sfecla este fragedă și poate fi străpunsă cu o furculiță sau cuțit.
Se răcește ușor; îndepărtați pielea din sfeclă și tăiați-o în pene.
Tăiați frunzele de fenicul și tulpina; se taie în felii foarte subțiri.
Combinați salata, portocalele mandarine, menta, sfecla și fenicul într-un castron mare.
Se toarnă pansament peste salată; aruncați pentru a acoperi uniform.
Presărați brânză peste salată.