Salată De Sfeclă De Ceapă

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru cutia de rețete, salata de sfeclă de ceapă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 164 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ceapă, zahăr, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Salată de sfeclă și ceapă, Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie, și Salată de Broccoli, sfeclă și ceapă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați 2 linguri de ulei. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Puneți un 18-in. x 12 inch. bucată de folie grele într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Aranjați sfecla pe folie; pliați folia peste sfeclă și sigilați bine.
Coaceți la 400 de euro timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până se înmoaie.
Se răcește la temperatura camerei.
Tăiați sfecla în cuburi; puneți într-un castron mare.
Adăugați ceapa. Într-un castron mic, bateți oțeturile, zahărul, sarea, busuiocul, piperul și uleiul rămas.
Se toarnă peste amestecul de sfeclă; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră, amestecând de mai multe ori.
Se servește cu o lingură cu fante.