Salată de sfeclă cu Miso și susan negru

Salată de sfeclă cu Miso și susan negru
Salata de sfeclă cu Miso și susan negru este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 181 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, oțet de vin de orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, salată de squash miso sesame, și Salată De Castraveți Cu Susan-Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați 4 sfeclepe o bucată mare de folie și frecați cu 1 lingurăulei; se condimentează cu sare și piper și folie de închidere în jurul sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie, 30–40minute. Desfaceți sfecla și lăsați să se răcească ușor.Curățați și tăiați în pene de 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Între timp, amestecați miso,oțet, restul de 2 linguri de ulei și 3 linguri de apă într-un castron mic. Puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
MisoMiso
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Feliați subțire restul de 2 sfeclă crudă pe amandolină. Aranjați năsturelul și sfecla prăjită și crudă pe un platou și stropiți cu sos conservat; se acoperă cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Faceți înainte: sfecla poate fi prăjită2 zile înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Per porție: 190 calorii, 12 g grăsime, 4 g fibre
8
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista