Salată de sfeclă cu mandarine

Salată de sfeclă cu mandarine
Salata de sfeclă cu mandarine este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă portocalie pentru copii, șalotă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă cu mandarine, Salată de cuscus și creveți cu mandarine și migdale, și Salată de Nasturel cu Prosciutto, mandarine și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți sfecla într-o tigaie, acoperiți cu folie și coaceți-le aproximativ 1 oră, până când sunt fragede. Când sunt suficient de reci pentru a manipula, curățați și sfărâmați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați nucile de pin cu 1 linguriță de ulei vegetal și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 3 minute, până când nucile de pin se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Folosind un cuțit ascuțit, curățați mandarinele. Lucrând peste un castron mediu, feliați între membrane pentru a elibera secțiunile de mandarină. Strângeți sucul din membrane într-un castron mic; ar trebui să aveți 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-un alt castron mic, aruncați șalotele feliate și oțetul de zmeură cu un vârf de sare și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de suc de mandarină și restul de 1/4 cană de ulei vegetal și se condimentează pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 7 Uncii De ZahărAproximativ 7 Uncii De Zahăr
Suc De MandarineSuc De Mandarine
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Aranjați secțiunile de sfeclă și mandarină pe farfurii și stropiți cu pansamentul. Se acoperă cu nucile de pin prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista