Salată de sfeclă cu mandarine

Salată de sfeclă cu mandarine
Salata de sfeclă cu mandarine este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă portocalie pentru copii, șalotă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă cu mandarine, Salată de cuscus și creveți cu mandarine și migdale, și Salată de Nasturel cu Prosciutto, mandarine și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți sfecla într-o tigaie, acoperiți cu folie și coaceți-le aproximativ 1 oră, până când sunt fragede. Când sunt suficient de reci pentru a manipula, curățați și sfărâmați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați nucile de pin cu 1 linguriță de ulei vegetal și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 3 minute, până când nucile de pin se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Folosind un cuțit ascuțit, curățați mandarinele. Lucrând peste un castron mediu, feliați între membrane pentru a elibera secțiunile de mandarină. Strângeți sucul din membrane într-un castron mic; ar trebui să aveți 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un alt castron mic, aruncați șalotele feliate și oțetul de zmeură cu un vârf de sare și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de suc de mandarină și restul de 1/4 cană de ulei vegetal și se condimentează pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 7 Uncii De ZahărAproximativ 7 Uncii De Zahăr
Suc De MandarineSuc De Mandarine
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Aranjați secțiunile de sfeclă și mandarină pe farfurii și stropiți cu pansamentul. Se acoperă cu nucile de pin prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista