Salată de sfeclă cu mandarine
Salata de sfeclă cu mandarine este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă portocalie pentru copii, șalotă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă cu mandarine, Salată de cuscus și creveți cu mandarine și migdale, și Salată de Nasturel cu Prosciutto, mandarine și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți sfecla într-o tigaie, acoperiți cu folie și coaceți-le aproximativ 1 oră, până când sunt fragede. Când sunt suficient de reci pentru a manipula, curățați și sfărâmați sfecla.
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați nucile de pin cu 1 linguriță de ulei vegetal și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 3 minute, până când nucile de pin se rumenesc.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați mandarinele. Lucrând peste un castron mediu, feliați între membrane pentru a elibera secțiunile de mandarină. Strângeți sucul din membrane într-un castron mic; ar trebui să aveți 1/2 cană.
Într-un alt castron mic, aruncați șalotele feliate și oțetul de zmeură cu un vârf de sare și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de suc de mandarină și restul de 1/4 cană de ulei vegetal și se condimentează pansamentul cu sare.
Aranjați secțiunile de sfeclă și mandarină pe farfurii și stropiți cu pansamentul. Se acoperă cu nucile de pin prăjite și se servește.