Salată de scoici și spanac cu pansament cald

Salata de scoici și spanac cu pansament cald ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 244 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, piper, scoici de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Scoici Și Spanac Cu Sos De Chili Cu Vanilie, Salată De Spanac Cu Pansament Cald De Slănină, și Salată De Spanac Cu Pansament Cald De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare pana cand este crocanta; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Saut șalotă și usturoi în picături fierbinți pana cand se inmoaie.
Îndepărtați șalota și usturoiul.
Scurgeți uleiul din tigaie, rezervând 1 linguriță.
Încălziți 1 linguriță de ulei rezervat la foc mediu-mare. Gatiti scoici in loturi de 3 pana la 4 minute.
Scoateți scoicile din tigaie; pune deoparte.
Adăugați ardei gras roșu și următoarele 7 ingrediente. Se amestecă, slăbirea biți maro din partea de jos a tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Adăugați slănină și scoici; gatiti pana se incalzeste.
Așezați spanacul într-un castron mare de salată și aruncați cu scoici și pansament cald.
Notă de vin: "Domdechant Werner Riesling (2 dolari
din Germania sau Chateau d ' Orschwihr Riesling Rangen (3 dolari
din (Alsacia) Franța sunt alegeri. Aceste vinuri se descurcă minunat cu slănină și fructe de mare-mai des preparate împreună decât s-ar putea crede. Vinul va aduce un echilibru al corpului în farfurie."- Franklin Ferguson, director de vinuri și manager de bar, restaurant Citrine, Los Angeles, CA.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.