Salată de scoici cu căpșuni, castraveți și gorgonzola în vinaigretă de citrice-Dijon

Salata de scoici cu căpșuni, castraveți și gorgonzolan în vinaigretă de citrice-Dijon durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 210 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de portocale, sare și piper, gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata de scoici cu citrice, Salata de varză mărunțită cu sos de iaurt Gorgonzola și Dijon și Salata de pere, nucă și gorgonzola cu dressing Dijon de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, muștarul și arpagicul. Asezonați după gust cu sare și piper negru.
Adăugați scoici, căpșunile și castraveții și amestecați pentru a se acoperi cu o lingură. Aranjați frunzele de salată verde pe un platou de servire și acoperiți cu amestec de scoici. Deasupra cu Gorgonzola maruntita.;
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Lexème Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted