Salată de salată de sparanghel și Butterhead
Salata de salată de sparanghel și Butterhead este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 249 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Salată Și Salată De Legume De Primăvară, Salată roșie cu cap de unt și salată de rucola cu mandarine și ouă fierte tare, și Roșii de friptură de vită, salată de unt și slănină cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Țineți capătul unei tulpini de sparanghel și îndoiți-vă până se rupe. Repetați cu tulpinile rămase și aruncați capetele lemnoase. Slice tăiat sulițe pe diagonală în 1/8-in. lungimi, lăsând sfaturi despre 1 în. lung.
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare ale capetelor de salată. Rupeți frunzele rămase în bucăți de mușcătură. Clătiți și uscați. Pune deoparte.
Într-un castron mic sau într-o ceașcă de măsurare, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, miere, sare, coajă de lămâie, piper și muștar uscat până la aspect cremos.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu 3 linguri. pansament. Împărțiți salata verde în 4 farfurii de salată. Aruncați bucățile de sparanghel cu pansamentul rămas și lingura peste salate, împărțind uniform.
Presărați salate cu perlini și nuci de pin.