Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de salată de mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 52 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nucșoară măcinată, zahăr brun, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de mere pe salată, Salată Rapidă De Salată De Mere, și Salată de salată, mere și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de salată, bateți primele 10 ingrediente până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați mere; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Așezați salata verde peste amestecul de mere (nu aruncați). La frigider; aruncați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier