Salată de rădăcină de mere și țelină
Salata de rădăcină de mere și țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sos de piper, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rădăcină de țelină și mere, Salată De Rădăcină De Țelină Și Mere Cu Vinetă De Alune, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente (prin piper negru). Aruncați rădăcina de țelină cu sos de zară; lasa sa stea 15 minute.
Între timp, puneți sucul de lămâie într-un castron. Tăiați blaturile și fundul din mere.
Tăiați merele în cruce în felii, îndepărtând semințele și miezul cu un tăietor rotund de prăjituri sau un cuțit de tăiat.
Transferați mărul în castron cu suc de lămâie și aruncați pentru a preveni rumenirea mărului.
Începând cu felii de mere, stivuiți alternativ mărul cu amestecul de rădăcină de țelină pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Garnisiți cu arpagic suplimentar și serviți.