Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că dați salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și o încercare. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 231 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, ciabatta, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie, Salată de pui Caesar cu crutoane și parmezan ras, și Salată de rucola cu parmezan ras.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați crusta de pâine cu cățel de usturoi. Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un castron mare; aruncați cu 1/4 cană ulei de măsline.
Presărați ușor pâinea cu sare; aranjați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până devin aurii și crocante în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Așezați rucola într-un castron mare.
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie, adăugând mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Se presară sare și piper.
Adăugați 2/3 de crutoane și jumătate de parmezan și aruncați.
Transferați în vasul de servire; împrăștiați crutoanele rămase și parmezanul și serviți.Sfat pentru ingrediente: rucola sălbatică este de culoare verde închis, cu frunze țepoase. Are o aromă mai intensă decât cea a rucolei obișnuite. Veți găsi rucola sălbatică la piețele fermierilor și la unele supermarketuri.