Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L

Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că dați salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și o încercare. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 231 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, ciabatta, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie, Salată de pui Caesar cu crutoane și parmezan ras, și Salată de rucola cu parmezan ras.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați crusta de pâine cu cățel de usturoi. Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un castron mare; aruncați cu 1/4 cană ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați ușor pâinea cu sare; aranjați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până devin aurii și crocante în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
5
Așezați rucola într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie, adăugând mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Adăugați 2/3 de crutoane și jumătate de parmezan și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CrutoaneCrutoane
9
Transferați în vasul de servire; împrăștiați crutoanele rămase și parmezanul și serviți.Sfat pentru ingrediente: rucola sălbatică este de culoare verde închis, cu frunze țepoase. Are o aromă mai intensă decât cea a rucolei obișnuite. Veți găsi rucola sălbatică la piețele fermierilor și la unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CrutoaneCrutoane
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista