Salată de rucola cu sos de lămâie-parmezan
Salata de rucola cu sos de lămâie-parmezan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 268 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână parmezan, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de lămâie și rucola cu parmezan, Salată De Rucola Cu Parmezan Cu Lămâie – 2 Puncte, și Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline.
Instrucțiuni
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor.Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Transferați în castron. Capac; se răcește până la 3 zile.
Combinați rucola și roșiile în marecastron. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi.