Reteta Salata de Rubarba se poate face in aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 80 de cenți per porție. O porție conține 221 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți la îndemână țelină, nuci, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 29%. Rețete similare includ Salata de rubarbă de primăvară, Salata de rubarbă răcoritoare și Salata de sfeclă și rubarbă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, gătiți rubarba, 1/2 cană apă și zahăr până se formează un sos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se adauga gelatina si se amesteca pana se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
3
Adaugati coaja de portocala, telina, nuci daca doriti si apa ramasa; amesteca bine.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.