Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de roșii și ridiche ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Salată crocantă de ridiche și roșii, Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Cum Ar Fi Ridichea Coreeană Kimc, și Ravioli de ridiche cu sos de roșii galbene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați ridichile, țelina, roșiile, ceapa verde și mozzarella într-un bol mediu și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec