Salată de roșii prăjite, rucola și Mozzarella
Salata de roșii prăjite, rucola și Mozzarella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 269 calorii. Dacă aveți la îndemână rucola, sare și piper kosher, frunze de busuioc chiffonade și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de roșii prăjite, rucola și Mozzarella, Rucola, Mozzarella, roșii pe Focaccia, și Tomato Mozzarellan Și Arugula Tower.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Adăugați roșiile într-o caserolă superficială de 2 litri într-un singur strat.
Aruncați roșiile cu uleiul și sarea și piperul, după gust. Asigurați-vă că roșiile sunt tăiate cu fața în sus după aruncare. Prăjiți până când roșiile sunt extrem de fragede, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Scoateți-le din cuptor și păstrați-le calde.
Într-un castron mare de salată, aruncați rucola, bilele de mozzarella, busuiocul și roșiile calde împreună cu orice sucuri din vas.
Stropiți cu niște balsamic bun și condimentați cu sare și piper, după gust.