Salată De Roșii Cherry

Salată De Roșii Cherry
Salata de roșii Cherry este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Allrecipes are 1358 de fani. Un amestec de măsline, nuci de pin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Salată De Roșii Cherry, Salată De Roșii Cherry, și Salată Caprese De Roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile cherry, măslinele verzi, măslinele din spate și ceapa de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Măsline VerziMăsline Verzi
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie uscată, prăjiți nucile de pin la foc mediu până se rumenesc, întorcându-se frecvent. Se amestecă în amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
TomateTomate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet de vin roșu, zahăr și oregano. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste salată și se amestecă ușor pentru a acoperi. Se răcește timp de 1 oră.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista