Salată de ridiche Calamari la grătar cu vinetă de mărar de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ridiche Calamari la grătar cu vinetă de mărar de lămâie. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 216 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, până la 6 frunze de salată, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați BLT salată de pană Romaine la grătar cu vinetă de mărar de lămâie, BLT salată de pană Romaine la grătar cu vinetă de mărar de lămâie {Low Carb}, și Salată De Cartofi Cu Vinetă De Lămâie-Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o tavă pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit la foc mediu-mare. Condimentează calamari cu sare și piper negru.
Puneți calamari pe tigaie fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte amestecând cu o lingură, până când este opacă și gătită.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Când calamari este suficient de rece pentru a manipula, tăiați transversal în runde groase de 1/4 inci.
Transferați calamari într-un castron mediu și adăugați ridichi, pimentos și capere.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, suc de lămâie și muștar. Folosind o lingură, amestecați mărarul.
Adăugați pansament în amestecul de calamari și amestecați pentru a acoperi. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Aranjați frunzele de salată pe un platou de servire și acoperiți cu salată de calamari.