Salata de rață orientală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 426 calorii, 50g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.91 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir rădăcină, sos de soia, roșii cherry punnet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de rață orientală, Salată chinezească Crunch - o salată crocantă cu un pansament oriental este perfectă pentru o după-amiază de vară, și Salată Orientală.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scorați pielea sânilor de rață și sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare, adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute sau până când pielea este crocantă. Întoarceți și rumeniți rapid partea inferioară, apoi transferați-o într-o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Amestecați ingredientele de pansament împreună și lingurați toate, cu excepția a 2 linguri din ea peste rață. Prăjiți rața timp de 10 minute pentru Roz, mai mult dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 4 minute, apoi feliați-le în fâșii. 3 aruncați împreună salata, roșiile, ceapa de primăvară și feliile de rață.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.