Salată de Ratatouille la grătar cu brânză Feta

Salata de Ratatouille la grătar cu brânză Feta necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,81 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă ați achiziționat ulei de măsline cu aromă de usturoi, dovlecei, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Salată de Ratatouille la grătar cu brânză Feta, Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta, și Salată De Ratatouille La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați vinetele, dovleceii, ardeiul gras roșu și ceapa pe foaia de copt.
Stropiți cu ulei și presărați sare și piper; întoarceți-vă la acoperire. Grătiți legumele până se înmoaie și nuanțate cu maro, întorcându-se frecvent, aproximativ 6 minute pentru vinete și dovlecei și aproximativ 10 minute pentru ardeiul gras roșu și ceapa.
Împărțiți legumele între 2 farfurii; stropiți cu oțet.
Presărați brânză și busuioc și serviți.