Salată de Ratatouille la grătar cu brânză Feta

Salată de Ratatouille la grătar cu brânză Feta
Salata de Ratatouille la grătar cu brânză Feta necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,81 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă ați achiziționat ulei de măsline cu aromă de usturoi, dovlecei, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Salată de Ratatouille la grătar cu brânză Feta, Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta, și Salată De Ratatouille La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Așezați vinetele, dovleceii, ardeiul gras roșu și ceapa pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Stropiți cu ulei și presărați sare și piper; întoarceți-vă la acoperire. Grătiți legumele până se înmoaie și nuanțate cu maro, întorcându-se frecvent, aproximativ 6 minute pentru vinete și dovlecei și aproximativ 10 minute pentru ardeiul gras roșu și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Împărțiți legumele între 2 farfurii; stropiți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OțetOțet
5
Presărați brânză și busuioc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista