Salată De Radicchio La Grătar

Salată De Radicchio La Grătar
Salata Radicchio la gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper, muștar, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 464 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Salată De Radicchio La Grătar, Salată De Andive Și Radicchio La Grătar, și Salată de Radicchio și nuci la grătar.

Instrucțiuni

1
Puneți sarea, usturoiul, muștarul și oțetul balsamic într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați pentru a combina. Cu motorul pornit, stropiți încet uleiul de măsline până când pansamentul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Înveliți radicchio în sferturi cu ulei de măsline și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Grătiți radicchio la foc mare, neacoperit. Fii cu ochii pe ei, deoarece se înnegrește repede. Vrei puțină înnegrire, dar nu o cenușă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Când au terminat, mutați-vă într-un castron și aduceți-l înăuntru pentru a toca.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați sferturile de radicchio în bucăți de mușcătură și aruncați cu pansamentul și puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, garnisit cu pecorino ras sau parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista