Salată de Quinoa cu sparanghel, brânză de capră și măsline negre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Quinoa cu sparanghel, brânză de capră și măsline negre. O porție conține 606 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica sulițe sparanghel, sare cușer și piper, miere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Cremoasă De Quinoa Cu Sparanghel Cu Brânză De Capră, Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre, și Pizza la grătar cu Hummus picant, legume, brânză de capră și măsline negre.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați oțetul, mierea și muștarul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sare și piper după gust și pulsați de câteva ori pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Pentru salata de quinoa: aduceți apa sărată sau bulionul de legume la fiert și adăugați cimbru. Se amestecă quinoa, se fierbe, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
5
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți pe toate părțile până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți de pe grătar și tăiați-l în bucăți de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați quinoa într-un castron mare, pliați sparanghelul, măslinele, brânza de capră, busuiocul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Adăugați suficientă vinetă pentru a umezi salata; nu o face prea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
10
Transferați într-un platou și stropiți cu mai multă vinetă.