Salată de Quinoa-afine cu nuci pecan
Salata de Quinoa-afine cu nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.43 pe portie. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, quinoa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Salată de Quinoa cu portocale, nuci pecan și afine, Salată de Quinoa cu nuci pecan, portocale și coacăze, și Salată caldă de Quinoa cu varză de Bruxelles + nuci pecan + afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Răzuiți într-un bol de amestecare și răciți la cald, aproximativ 20 de minute.
Odată ce quinoa s-a răcit, amestecați nucile pecan, merisoarele, uleiul de măsline și sucul de lămâie; condimentează după gust cu sare și piper după gust.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.