Salată de păstrăv afumat cu Avocado și Grapefruit
Salata de păstrăv afumat cu Avocado și Grapefruit este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 202 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola, păstrăv afumat, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de andive și Grapefruit cu păstrăv afumat, Salată de păstrăv afumat cu sos de Avocado, și Salată de castraveți-Avocado cu păstrăv afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți pielea din păstrăv. Pe o foaie de copt cu margini, frecați pielea cu ulei de măsline, apoi coaceți timp de aproximativ 10 minute, până când sunt crocante. Fulgi păstrăvul în bucăți de 1 inch.
Într-un castron, bateți 1/4 cană de ulei cu sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas.
Tăiați secțiunile în bucăți de 1 inch.
Într-un castron mediu, aruncați ușor avocado cu 2 linguri de pansament. Într-un castron mare, aruncați rucola, andivele și ceapa roșie cu 2 linguri de pansament.
Adăugați bucățile de grapefruit, ridichile feliate și păstrăvul afumat și pansamentul rămas și aruncați ușor.
Întindeți salata pe farfurii. Rupeți pielea păstrăvului în cioburi, împrăștiați peste salate și serviți.