Salată de pui și fructe

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Salata de pui și fructe ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 338 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ananas, zmeură, jumătăți de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de fructe cu sos glazurat cremos {salata mea preferată de fructe}, Salată De Fructe De Pui, și Salată De Fructe De Pui.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; îndepărtați 1/4 cană de amestec de marmeladă și răciți.
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; turnați amestecul de marmeladă rămas peste pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Tăiați ananasul în sulițe; curățați jcama, dacă doriți, și tăiați-l în felii de 1/2 inch.
Așezați ananasul și jcama într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă 1/4 cană amestec de marmeladă rezervat peste amestecul de ananas. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; scurgeți amestecul de ananas. Înveliți amestecul de pui și ananas cu spray de gătit.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când se termină. Grătar ananas și jcama 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați puiul și jcama în fâșii subțiri; tăiați ananasul în bucăți de mușcătură.
Combinați puiul, jcama, ananasul, jumătățile de căpșuni și zmeura; aruncați ușor cu vinaigretă portocalie-zmeură.
Se servește peste frunze de salată.