Salată De Pui Thailandeză Rapidă Și Fabuloasă
Rețeta rapidă și fabuloasă salată de pui Thailandeză ar putea satisface pofta asiatică în aproximativ 20 de minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 282 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, amestec de salată de varză, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rapid și fabulos fals afară Calzones, Super-rapid Pad Thai, și Salată De Pui Cu Strat Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de coleslaw și sosul de salată.
Transferați pe un platou de servire.
Combinați sosul de pui și arahide; așezați peste amestecul de salată de varză. Se acoperă cu piper roșu, tăiței și ceapă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Quinta Essentia Chenin Blanc]()
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galbenă profundă sugerează maturitatea și complexitatea completă. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturat dezvăluind ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este completat lung de o aciditate fermă care conferă vinului lungimea și focalizarea.Împerechează acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.