Salată De Pui Orient Express

Salată De Pui Orient Express
Salata de pui Orient Express ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 903 calorii. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ceapă verde, fulgi de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi portocalele mandarine conservate, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Amestec De Gustări Orient Express, Salată Express De Pui Buffalo, și Orient Breeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați marinată. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 30 de minute. Pentru pansament, într-un castron mic, bateți vinaigreta, zahărul brun, sosul de soia, ghimbirul și fulgii de ardei roșu, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu indirect sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne citește 170 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron mare, aruncați salata verde, tăiței, ceapă, brânză, afine și semințe de susan. Împărțiți între patru plăci. Se acoperă cu portocale și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați puiul în felii diagonale; aranjați peste fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se servește cu pansament.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista