Salată de pui la grătar, Portobello și Radicchio

Salata de pui la grătar Garlicky, Portobello și Radicchio este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 849 calorii, 59G de proteine, și 64G de grăsime. Un amestec de pui, ciuperci portobello, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Rețetă de salată Portobello și Radicchio la grătar, Găini Cornish glazurate cu radicchio usturoi, și SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți usturoiul pe o tăietură și presărați-l cu aproximativ 1/2 linguriță de sare. Folosind partea unui cuțit mare, zdrobiți încet usturoiul într-o pastă.
Puneți pasta de usturoi într-un castron mic și amestecați în 1/2 cană de ulei de măsline, pătrunjel și frunze de cimbru.
Se toarnă jumătate din amestec peste pui și se condimentează cu sare și piper. Puneți puiul deoparte la marinat în timp ce pregătiți celelalte ingrediente pentru grătar.
Încălziți grătarul la mediu.
Stropiți jumătate din marinada rămasă în ciuperci și jumătate pe partea tăiată a radicchios. Condimentați ambele cu sare și piper și așezați-le pe grătar la foc indirect. Grătiți până când ciupercile și radicchio sunt moi, aproximativ 10 până la 15 minute; pune-le deoparte să se răcească în timp ce gătești puiul
Puneți puiul pe grătar și gătiți timp de aproximativ 15 până la 20 de minute pe fiecare parte sau până când este gătit și sucurile sunt limpezi. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.
Pentru a servi, tăiați puiul în bucăți, tăiați ciupercile în sferturi și tăiați radicchio în pene. Aruncați ușor totul împreună cu niște năsturel proaspăt și un strop suplimentar de ulei de măsline.