Salată De Pui La Grătar Cu Pansament Gazpacho

Salata de pui la gratar cu sos Gazpacho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, rucola pentru copii, cotlete de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Gazpacho la grătar cu creveți, Salată de pui la grătar cu sos picant de ananas, și Salată de pui la grătar cu pansament Pesto Ranch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Grătați până când sunt bine marcate și fierte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Adăugați pâinea în tigaie și grătați până la prăjit, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie și se freacă cu usturoiul.
Faceți pansamentul: curățați uleiul de măsline, oțetul, 2 linguri de apă, jumătate din fiecare castravete, roșii, pătrunjel și migdale, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un blender până se omogenizează.
Tăiați puiul în fâșii. Rupeți pâinea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Combinați rucola, nautul, puiul, pâinea și castravetele rămase, roșiile, pătrunjelul și migdalele într-un bol mare.
Adăugați jumătate din pansament, condimentați cu sare și piper și aruncați. Împărțiți între boluri puțin adânci.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Fotografie de Antonis Achilleos