Salată de pui la grătar cu fructe de sezon

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de pui la grătar cu fructe de sezon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 260 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ O salată de Crăciun cu verdeață de iarnă și fructe de sezon, Salată de sezon la grătar cu sos de Avocado, și Mica Italie a lui Maggiano fleac Italian cu fructe de sezon.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți ușor grătarul. Pui la grătar 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Se ia de pe foc, se răcește și se taie felii.
Între timp, puneți nucile pecan într-o tigaie uscată la foc mediu-mare. Gatiti nucile pecan pana cand sunt parfumate, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un blender, combinați oțetul de vin roșu, zahărul, uleiul vegetal, ceapa, muștarul, sarea și piperul. Procesați până la neted.
Aranjați salata pe farfurii de servire. Se acoperă cu felii de pui la grătar, căpșuni și nuci pecan.
Stropiți cu pansamentul pentru a servi.