Salata de pui la grătar este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 183 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, amestecul de condimente jamaican, mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Pui Nesimțit La Grătar, Pui Nesimțit La Grătar, și Pui Nesimțit La Grătar.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 linguri de ceapă verde și următoarele 4 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Ungeți ambele părți ale jumătăților de piept de pui cu amestec de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Puneți puiul pe raft și grătați, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați puiul transversal în fâșii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Așezați 2 căni de salată verde pe fiecare farfurie individuală de servire; deasupra cu mango și ceapa verde rămasă. Aranjați puiul peste salate; topiți fiecare porție cu 3 linguri de pansament.